Murer

Kontakt os endelig. Vi står klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.

Murer på Mors nær Skive og Thisted

Hos a’ Bukhav’s ved vi, hvor skabet skal stå – i hvert fald det indmurede af slagsen. Vi løser blandt andet opgaver som murer i Thisted, Skive og på Mors.

I vores murerfirma finder du murere med mange års erfaring, der tilbyder alle former for murerarbejde – indvendigt såvel som udvendigt, til både private, erhverv og det offentlige, og vi garanterer høj kvalitet, uanset om det gælder tagrenovering, badeværelsesrenovering eller andre typer murerarbejde.

Murer til totalentrepriser

Samtidig yder vores murere gerne rådgivning gennem hele byggeprocessen og tager gerne totalentreprisen på projektet. Vi har mange års erfaring som murer og entreprenør og er altid opdateret på den nyeste udvikling inden for metoder, materialer og teknikker, så vi til enhver tid kan levere topprofessionelt arbejde.

Vi værdsætter vores kunders tid og penge, derfor sørger vi altid for at overholde tidsfrister og arbejde inden for det aftalte budget. Vi tror på ærlig kommunikation og transparens i alle vores projekter, og sørger altid for at holde vores kunder informeret om fremskridt og eventuelle udfordringer undervejs.

Herunder kan du læse mere om det murerarbejde, vi udfører: